GRKMSRGL
Kayıtlı Üye
neden böyle bir düşünceye kapıldınız anlamadım sitede yönetici isek her dediğimiz yapılacak diye bir kaide mi var? ayrıca ben olmadık birşey anlatmıyorum bahsettiğim olay birebir gerçekleşmiş bir olaydır ben aracı alır almaz bu dediklerimi yaptım şuan 87bin kmde ve tek bir sıkıntı yaşamadım motordan dolayı benim nasıl kullandıgımı bilen bilir ben ekonomi içinde çok kasarım arabayı performans içinde çok kasarım tapagaz gittiğim zamanlar çoktur ilk aldıgım günü size yukarıda yazdım hala araç bende ve şuan 87binde ve araç 5bin devir çeviriyor başka 5bin devir çeviren 1.4 TDI var mı diye bir konu açıp öğrenin. bu demek olmuyor ki ben böyle kulandım ben bu forumda yöneticiyim herkes böyle kullanmalı. burada herkes belirli bir olgunluğa erişmiştir ve ben yaşanılan olaydan bahsediyorum tecrübelerimi paylaşıyorum... "ben 1.4 TDI ı böyle kullandım bu benim şahsi fikrimdir" diye söylemek ve buna benim fikrim budur diye eklemek gereği duymuyorum..... yada yöneticiysek burada tecrübelerimizi paylaşırken aman haaaa sakın haaaa ben yaptım diye yapmayın demek gereği duymuyorum her aklı selim vatandaş kendine mantıklı geleni yapar. ben şimdi bir konu açsam ben depoma su döküyorum birazda alkol ekliyorum 2 kaşık tuz atıyorum öyle kullanıyorum desem herkes aynısını mı yapacak????