yakıt depolarımıza 45 lt yazar kataloglarda ben aracı ilk aldıgım günden bu yana hiç parça yakıt almadım tam bitirir fullerim tam bitiririm dediğim kırmızı yandıktan sonra minimum 150 km giderim herzaman aynı petrolden almaya özen gösterdiğimden kırmızı yandıktan sonra 191 km ye kadar denemesini yaptım ve şimdiye kadar bir çok kez yedek denen yer dahil 63 lt yakıt aldım yol bilgisayarında yedek dedikleri doldurdugunuzda fazladan menzil yazmıyor pompa genelde 45 lt civarında atar ve o kapak agızındaki düğmeye basıldıgında hava sesi min 15 lt alınabilir onun üzerine zararları hakkında hiçbir bilgim yok zararlı oldugunu çok kez duydum zararlı oldugunu biliyorum neden hala 63 lt den fazla aldırmaya çabalıyorum onu da çözebilmiş değilim🙂
---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
pompacının az uyanık olanı pompayı takarken onu kenara kıstırıyor sen haberin olmadan dolduruyorsun yedek depo denen yeri çok içerde değil depo agzının 2-3 cm içerisinde parmak vs gerek yok yani yakıt pompasının ucundaki dairesel yay seklindeki kısım o düğmeyi kolaylıkla bastırıp basık kalmasını saglayabiliyor yani ama şunuda ekleyim zararlı oldugunu biliyorum nedeni hakkında yorum yapamam ama 2. senedir yada 65bin kmdir bişe olmadı bu olmayacagı anlamınada gelmiyor