Yaz Geldi Felicia Temizlendi

Dün DSİ-ÇEVREYOL yolundan (sol kısımdan) çevreyola geçerken aceleden biraz uçtum, önümde mavi felicia görünce de ZT359 mu diye baktım, oydu. O sırada ışık yanıp sönüyordu ama baktım yol verecek gibi değil 🙂 Doğal olarak frenledim, geçerken de Fatih değil de babası olduğunu farkettim. Tanımadığım bi araba olsaydı selektör ve korna yememesi iş değil 🙂

sakin olmak gerek emre 🙂 senin borcun büyük vatan borcu duruyor daha 🙂

fatih sen AKP demi çalışıyordun benmi yanlış hatırladım....

Dün DSİ-ÇEVREYOL yolundan (sol kısımdan) çevreyola geçerken aceleden biraz uçtum, önümde mavi felicia görünce de ZT359 mu diye baktım, oydu. O sırada ışık yanıp sönüyordu ama baktım yol verecek gibi değil 🙂 Doğal olarak frenledim, geçerken de Fatih değil de babası olduğunu farkettim. Tanımadığım bi araba olsaydı selektör ve korna yememesi iş değil 🙂

Öyledir babam vesselam o yüzden babamı çok tartışırım düzgün sür diye terminle gidiyordu dünden aslında bende gelecektim ben çarşıda indim

emre bu arada o arabada bende olurumda işlerden dolayı fazla gezemiyorum bu arada vaktiniz olursa çalıştığım yere çaya kahveye yemeğe beklerim her zaman gelebilirsiniz ak parti melikgazi ilçe başkanlığındayım

Öyledir babam vesselam o yüzden babamı çok tartışırım düzgün sür diye terminle gidiyordu dünden aslında bende gelecektim ben çarşıda indim

Yok kardeşim, baban kötü kullanmıyor, hele hele benimkiyle kıyaslayınca seninki usta 😱key:

Benmki Captiva ile sol şeridi kapatır, önündeki yürürse yürür. Yoksa selektör yapayım, "lan burası sol şerit yürümeyeceksen çekil" demek gibi bir düşüncesi olmuyor 🙂 Sağ şerit mi? O da ne ?puhaha

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt