yay

senin jant kaç inç? ben 18" takacağım o yüzden 5 düşünüyorum.. 18 e ideali o görünüyor..

orjinal amortisörlerle 3.5 eibach taktırın. serviste taktırmak maliyetli olacaktır. 400TL civarında yaylar.. 80 lirada montaja verirsiniz.
5cm düşünürseniz orjinal amortisörlerle kullanmayı tavsiye etmem pek uyumlu çalışmıyorlar + spor amortisör alırsanız daha iyi olacaktır. Koni bilstein vs. markalar vardır. Koni sertlik ayarlı amortisörler tavsiye ederim fakat 3.5'luk taktığınızda konfordan pek ödün vermezsiniz. Var yok pek belli olmaz yani 😉

ben 18 takıcam jantı ama zamnla ilk başta yayları alaymtaktraym snra jant takarım peki 5 leri alıp taksam 1-2 ay snra amortsör leri alsam aynı yayları takblrm dimi

ben 18 takıcam jantı ama zamnla ilk başta yayları alaymtaktraym snra jant takarım peki 5 leri alıp taksam 1-2 ay snra amortsör leri alsam aynı yayları takblrm dimi

aynı yayları spor amortisörlere de takabilirsiniz.. 18lerle ET40 üstü ofseti 8 civarında olan jantlarda 225 40 18 lastik kullanırsınız. amortisör alcaksanız ardından 5 alın.. çünkü o zaman 3.5 kesmez 😉

eibach 5 cm karr verdm dediğin gibi yapıcam daha sonra sertlik ayarlı asmrtsör taktrcam yardımın için çok sağol Murat

18 de sadece yay çokmu sıkıntılı olur, spor amortisörsüz olmazmı?

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt