Yay Tavsiyesi ve Kolçak

coolnight

Kayıtlı Üye
İbiza aracıma 3.5'luk spor yay takmayı düşünüyorum eibach için en uygunu olduğunu duydum fiyatı 500 TL civarı öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kolçak taktırıcam fotoğrafta göründüğü gibi delmeli olanından delinmesi sorun olur mu ?
Buda 45 TL.

YqPPXj.jpg

Eibach iyidir konforun az kaybolur
Kolçak için bir konu vardı orjinal yaptırdılar arkadaşlar @ULU abi görünce yazar

Ben ikisinide kullandım aralarında çok fark yok diyebilirim eibach kullanıyorum şu anda gayet memnunum

Merhaba kardesim araban cok iyi masallah🙂 bende eibach kullaniyorum ve gayet memnunum,voglant sadece fiyat olarak yuksek hicbir farklari yok,bence 3.5 luk eibach cok iyi

...34 YK 9693...

Merhabalar benim tercihim yaylarını soğuk pres yaptır sonra takılan yaydan daha iyi ve konforlu oluyor.

Benim yaylar 4.5 cm presliydi cukurlarda suspansiyon sona dayaniyodu yani korkuyodum artik ön suspansiyonlar kaputta firlayacak diye,konfor cok cok kotuydu bence presli yay cok tehlikeli bi durum

...34 YK 9693...

Merhaba kardesim araban cok iyi masallah🙂 bende eibach kullaniyorum ve gayet memnunum,voglant sadece fiyat olarak yuksek hicbir farklari yok,bence 3.5 luk eibach cok iyi
Eyv sağol.🙂
Eibach'e karar verdim bende 3.5 luk taktıracağım.

...34 YK 9693...

Merhabalar benim tercihim yaylarını soğuk pres yaptır sonra takılan yaydan daha iyi ve konforlu oluyor.

Konforu çokta önemli değil yol tutuşu iyi olsun yeter pressleme bana sağlıksız geliyor.

İbiza aracıma 3.5'luk spor yay takmayı düşünüyorum eibach için en uygunu olduğunu duydum fiyatı 500 TL civarı öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kolçak taktırıcam fotoğrafta göründüğü gibi delmeli olanından delinmesi sorun olur mu ?
Buda 45 TL.

YqPPXj.jpg

Bu kolçak güzel görünüyor. Seatların orjinal kolçağını sevmiyorum. Kol dayama bölümü direk kapak görevi gördüğü için içinden birşey almak için kapağı kaldırdığımızda ayarı bozuluyor ve tekrar ayarlamak gerekiyor. eibach' ı herkes öneriyor. Ben de ilerleyen zamanlarda 3.5 cm Eibach yay taktıracağım kısmetse.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt