ceycey11
Kayıtlı Üye
arkadaşlar kış döneminde kullanmak üzere bir set kış lastiği almak istiyorum şu an kullandığım lastikler araçla beraber gelen B250 lastikleri kullanıyorum. Aracın kapasitesi belli olduğundan şu ana kadar genel olarak ihtiyaçlarımı karşıladı ama kış kullanımı için lastik testlerine baktığımda bir set kış lastiği olması şart gibi. Aracımda 175/70/R14 lastiklerle birlikte coloso jant kapağı var hala. Şimdi kış lastiklerini alınca araçtaki jantlara takayım diyorum. bu lastikleride yeni almayı düşündüğüm janta taktırayım diyorum. ancak bu durumda lastik ve jant ebatları aynı kamak zorunda olacak bende biraz daha büyütmeyi düşünyordum.
Bu konuda sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. Hem lastik ne olmalı hem jantlar?
Ebat ve marka konusunda ki fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim. Birde 14 inc jantlara ve lastik boyutuna lıştık jantı büyütünce yakıt sarfiyatı artıyormuş konfordada çok kayıp olur mu?
Bu konuda sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. Hem lastik ne olmalı hem jantlar?
Ebat ve marka konusunda ki fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim. Birde 14 inc jantlara ve lastik boyutuna lıştık jantı büyütünce yakıt sarfiyatı artıyormuş konfordada çok kayıp olur mu?