YARDIM

Abilerim kardeşlerim bugün kaporasını verdik led farlı leon aldık şimdi her gece çalınacak mı diye farlar korku ile uyuyup uyanacaz. lütfen sizler ne gibi önlem aldınız neler önerirsiniz ???

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben sana alarm öneririm..hani şu doğan ve şahinlerde varta en ufak bir darbede yada gök gürültüsünde bangır bangır mahalleyi ayağa kaldıran cinsten...aracın da hayırlı olsun

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız hayırlısı olsun. Kapalı garaj, branda, öndeki araç yada duvara kafadan sıfır park etme, alarm, işlek ve aydınlık yerlere park, dua...

Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Full kasko öneririm.

Abilerim kardeşlerim bugün kaporasını verdik led farlı leon aldık şimdi her gece çalınacak mı diye farlar korku ile uyuyup uyanacaz. lütfen sizler ne gibi önlem aldınız neler önerirsiniz ???

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aracın hayırlı olsun bunun en iyi yolu kapalı otopark işlek olan cadde de bırakmak duvara yakın part etmek
Alarm caydırır ama engel olmaz 30sn gibi sürede götürüyorlar sen bakana kadar iş işten geçmiş olur

•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız

Allah kazadan beladan hırsızdan korusun fakat şerefsizler çok hızlı çalışıyor.
Geçen ay arkadaşın iş yerinde gece vardiyasında sökmüşler ledli farları.
Kameradan izlemişler toplasan 20 saniyede 1 farı söküyorlar diyor.
Tamponu yırtarak çıkartıyorlarmış.
Sen yine de önlemini alıp kafa patlatan sireni olan bir alarm taktırabilirsin.

Valla burada yazilanlari okudukca tribe girdim ben de. led fari normal fara donusturebiliyor muyuz? Hirsizlar calmadan biz cikarip koyalim kenara yerine duz far takalim. 🙁 soru ciddi, ledleri sokup normal far takilabiliyor mu?

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt