LeonRider
Kayıtlı Üye
umarım🙄🙄😱key:
Mitomani bir kenara kabullenilmeyen insan olmak ve hala o ortamda yüzsüzce rahat hareketler sergilemek te sanırım bu hastalığın belirtilerinden... Gurur onur insanoğlunun en büyük yapı taşı hatta temelidir... Gurursuz amaçsız hayasız yaşamak insanlara yaranmak onlara yakın olmak için yapılan yalakalık ve yalancı tavırlı güzel sözler kimi zaman tehlikeli kimi zaman can sıkıcı oluyor... ve ben SCW organizasyonlarına kimi zaman eşimle kimi zamanda bayan üüyelerle katıldığımızda bu samimiyetsiz davranışların beni ve bizi rahatsız ediceğini düşünüyorum... Burda hepimizin emeği ve her yapısında hepimizin bir iyiliği vardır muhakkak... Gecelerini gündüzlerine katıp bu siteyi hazırlayan ayağa kaldıran ücretlerini cebinden karşılayıp birçok şeyi para almadan yapmaya çalışan yönetim ve yönetimdeki arkadaşlarımızın abilerimizin bu durumdan haberdar olduklarından da eminim... ve eminimki onlarda bu durumdan hayli rahatsızlar.... Dur ve git denmesini temenni etmekten başka bi çaremiz yok şuan malesef..... herkese iyi forumlar.........