Yakıt tüketiminde kendi rekorum :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pascal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durduk yere polemik çıksın istemedim, ama hala aynı fikirdeyim, yüz yüze olsak söylerim de böyle olmuyor Enes.. 🙂

yok yok 100 tl ile 643 km yazmıştın da bende mesaj tarihine bakarsan o zaman ki benzin fiyatlarıyla şu an ki arasında uçurum var diyecektim 🙂

yok yok 100 tl ile 643 km yazmıştın da bende mesaj tarihine bakarsan o zaman ki benzin fiyatlarıyla şu an ki arasında uçurum var diyecektim 🙂

ozaman ne kadardıki benzin.. 3 lira bile olsa 30 litreye 643 km giden bi araç varmıdır..

insan azmettikten sonra başarıyı yakalayabiliyor nice uzun km li yollara 🙂

Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın da benim çok bozuldu sizinle de paylaşmak istiyorum, Venezuella 40 litre benzin aldık ödenen miktar 3 bolivarmıdır nedir buranın parası ile türkçe meali 0.75 kuruş ağlamak istiyorum ya litresini ödeyecek karşılıkta bir para yok kafayı yememek elde değil. 🙁(((

Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın da benim çok bozuldu sizinle de paylaşmak istiyorum, Venezuella 40 litre benzin aldık ödenen miktar 3 bolivarmıdır nedir buranın parası ile türkçe meali 0.75 kuruş ağlamak istiyorum ya litresini ödeyecek karşılıkta bir para yok kafayı yememek elde değil. 🙁(((

Abi o ne Yhaa 🙁
vergisiz kaç paraya gelio acaba bu yakıt😡

sudan ucuz anasını satayım 🙁

39,131Konu
763,850Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt