Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Deponun yarısı basarak, şehir içi 700km.Ya bendemi anormallik var anlamadım, Deponun yarısını basarak gitmeme rağmen şehir içi 700 km görüyorum, Aha bi dahaki fullememde ibreyide çekiyim hatta
, şu an rekorum 850 km (750 Şehir dışı - 100 km Şehir içi - otobanda 120 yi hiç geçmemiştim ama)
Ya bendemi anormallik var anlamadım, Deponun yarısını basarak gitmeme rağmen şehir içi 700 km görüyorum, Aha bi dahaki fullememde ibreyide çekiyim hatta
, şu an rekorum 850 km (750 Şehir dışı - 100 km Şehir içi - otobanda 120 yi hiç geçmemiştim ama)
120'yi geçmeden gidiceğime depoyu 290km'de bitiririm daha iyi be kardeşim..![]()
![]()
Ya bendemi anormallik var anlamadım, Deponun yarısını basarak gitmeme rağmen şehir içi 700 km görüyorum, Aha bi dahaki fullememde ibreyide çekiyim hatta
Deponun yarısı basarak, şehir içi 700km.
Böyle bir araç var mı gerçekten?
Arabaya ihtiyar heyetini topladığında aman oğlum yavaş aman yavrum yavaş , o zaman anlarsın kardeşim ne demek istediğimi![]()
Soruma bir soru daha eklemek istiyorum.
Yarı depo basarak şehir içi 700km giden bir araç, nasıl şehir dışı 850km gidiyor?
İbre ve menzilin fotosu aracın yarı deposunu basarak şehiriçi 700km gittiğini göstermez ki?Böyle bi araç var kardeş bi daha ki denememde ortalama tüketim, İbre ve menzilin fotosunu atarım
İbre ve menzilin fotosu aracın yarı deposunu basarak şehiriçi 700km gittiğini göstermez ki?