Yağmurda camların otomatik kapanması

Sanırsam 2015 ve üzeri modellerde sensör farklılığı sebebi ile bu özelik çalışmıyor. Eski modellerde yağmur sensörü kısmında birden çok göz görürsünüz. Ancak yenilerde burada sadece tek göz var ve bu sebeple bu özellik çalışmıyor. (Modelden tam emin değilim)

Arkadaşlar aracın ayarlarında yağmurda otomatik kapama özelliği aktif silecek koluda ınt modunda camlar açıkken kapıyı kitliyorum ama camlar kapanmıyor eksik yaptığım birşey mi var anlamadım yağmurda denemekten sırılsıklam oldum

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
yağmurda aktif ise sensör üzerine biraz su dökerek deneyin kapanması gerekli
Kumandadan kapatmak için kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yağmurda aktif ise sensör üzerine biraz su dökerek deneyin kapanması gerekli
Kumandadan kapatmak için kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu sırılsıklam oldum denerken o yağmurda elime su alıp sensöre döksem yolda gören bana güler kumandadan basılı tutunca kapanıyor kilit tuşuna bir kere bastığımda diğer sistem çalışmıyor öncamda film var acaba o yüzden mi kapanmıyor diyeceğim ama sensörünün önünde de film yok

Zaten bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu sırılsıklam oldum denerken o yağmurda elime su alıp sensöre döksem yolda gören bana güler kumandadan basılı tutunca kapanıyor kilit tuşuna bir kere bastığımda diğer sistem çalışmıyor öncamda film var acaba o yüzden mi kapanmıyor diyeceğim ama sensörünün önünde de film yok

O zaman bu özellik çalışmıyor leon da benim açıktı ama çalışmıyordu gizli özellikle açtırdım aynı model araçta açılmıştı ve çalıştı 2013 model

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

O zaman bu özellik çalışmıyor leon da benim açıktı ama çalışmıyordu gizli özellikle açtırdım aynı model araçta açılmıştı ve çalıştı 2013 model

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Ayar menüsünde var yağmurda otomatik kapat diye ama bir işe yaramıyor demekki vag-com la açtırmak gerekiyor

Eğer yağmur sensörünüz aşağıdaki gibiyse bu özellik çalışır. (4 gözlü) Ancak 2 yada 1 gözlü ise bu özellik maalesef Vag-Com la bile açılmamaktadır. (Daha önce 2015 dedim ama 2013 olacak sanırım)

8222740b825979340c9d201326f0bfe3.jpg

Sensör bu

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt