yağmur, far sensörü nasıl çalışıyor?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joeblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atay yok dostum kapanmıyor camlar kapanıyor ama aynalar kapanmıyor içerde düğmesi var ama kumanda ile baya uzun süre basık tuttum ama kapanmıyor.
 
Ayar Oluyorum Yağmur Sensörünün çalışma Şekline😡
Hız ayarı var bide bazen tozlu yere gelincede yapıyo cidden sinir ediyo
Bi kere yıkamacım deli olmuştu 😀
atay yok dostum kapanmıyor camlar kapanıyor ama aynalar kapanmıyor içerde düğmesi var ama kumanda ile baya uzun süre basık tuttum ama kapanmıyor.

Vagcomdan açmak lazım bide araç 2007 üstü olcak
 
camda yagmur sensörü var ona dışarıdan elinle vurdugun zaman silgeçler çalışıyor
 
Arkadaslar selam. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni konu acmak istemedim.

Gecen hafta yeni 1.0 ecotsi ibiza aldim. Farlar auto konumunda duruyor surekli. Ancak trafikte gunduz vakti ve acik havada giderken onumdeki arkamdaki arabalarda filan tunele girdikten bir iki saniye sonra isiklaro yanarken, ben isiklarim acik giriyorum. Kirmizi isikta durdugumda onumdeki araca kisa farlarin yansidigini goruyorum. Yani diyecegim odur ki benim sensor biraz fazla mi hassas yoksa acaba?? Gun icinde auto konumda bile surekli farlarim yanik gidiyorum. Bunun bir ayari filan var mi?
 
ortama göre ayarlıyar mesela gündüz benim garaj ışık almasına aydınlığı görmesine rağmen farlarım yanıyor garajdan çıktıktan hemen sonra değil bir süre sonra kapanıyor
 
Iste sizde kapaniyormus. Ben de acik havada gunesli havada dahi hep acik.
 
39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt