Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç çalışırken gelmesi normal yağ ısınınca dışarıya doğru basınç ve buhar yapıyor bazen tam yerine oturmayan yağ çubuğundan üfleme yüzünden yağ eksiltmeye neden oluyor
Walla iki tane dizel araca baktik golf 5000 km octavia 35000 km de ikisinde de ayni seyler var hem yag kapagi yerinden hemde yag cubugundan duman geliyor
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.