Yabancı plakalı aracı olanlara müjde!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cckoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
örnek olarak arkadaşım almanyadaki dayısı sayesinde 2008 CLS cdi getirdi 28.000 euro şaka gibi dayısı burada vekalet vererek kimlerin kullanacağını beyan ettirdi o şekilde kullanıyorlar aman aman bi zorluk yok dedi arkadaşım akrabanız varsa işiniz kolay bu sayede 😉

ayrıntılı anlatırmısın dıkkatımı cektı su velaket işi,3 dayım ananem dedem almanyada,5 farklı kısıden 5 araba sokma sansım var en azından ayrıntısı bılım 🙂

Bu birçok insanın işine yarıyacak ama ben 2 yılı pek mantıklı bulmadım....

ayrıntılı anlatırmısın dıkkatımı cektı su velaket işi,3 dayım ananem dedem almanyada,5 farklı kısıden 5 araba sokma sansım var en azından ayrıntısı bılım 🙂

1-porsche 911 carrera 4S
2-bmw m6
3-bmw x-6
4-mercedes cls 320 cdi
5-seat leon cupra4 2,8 vr6

liste hazır

İlla Almanya olması şart olmayacağından doğu ulkelerinden de araç getirilebilir. Özellikle arap olsa daha iyi olur aslında. ceza derdi de olmaz🙂

Kosova'nın yada komşu ülkelerin sahibinden.com'unu bilen varmı 😀
ahahahahaha warsa bende alim =) bu arada denildiği gibi ceza olayıda war 😀 gir radara mobeseye yollasınlar cezayı adresi bulabilirlerse 😀
peki araç 2 sene türkiyede kaldı , sınır dışına çıktıktan sonra geçmesi gereken süre nedir ? mesela cumartesi gecesi 23:30da bulgaristana geçtik 1saat bekledik pazar saat 00:30da türkiyeye giriş yapabilirmiyiz mesela ?

ahahahahaha warsa bende alim =) bu arada denildiği gibi ceza olayıda war 😀 gir radara mobeseye yollasınlar cezayı adresi bulabilirlerse 😀
peki araç 2 sene türkiyede kaldı , sınır dışına çıktıktan sonra geçmesi gereken süre nedir ? mesela cumartesi gecesi 23:30da bulgaristana geçtik 1saat bekledik pazar saat 00:30da türkiyeye giriş yapabilirmiyiz mesela ?

Bence yapılabiliyor olması lazım. Bi kaç kişiden duymuştum. Tr'den çıktıktan sonra 1 gece geçirip geri dönüyorlardı🙂

Bence yapılabiliyor olması lazım. Bi kaç kişiden duymuştum. Tr'den çıktıktan sonra 1 gece geçirip geri dönüyorlardı🙂

Okulda bulgarıstan vatandaslıgı ve Turk vatandaslıgı olan arkadasım var,gecen sene Bulgarıstandan buraya gelırken b araba getırdı 6 ay kullandı burda sonra onu cıkartıp baska araba ıle geldı 6 ayda onu kullanıyor.Ilk getırdıgı arabanın burdan cıktıktan sonra yıne 6 ay Turkıye dısında kalması gerekıyormus.Orda hala akrabaları oldugu ıcın 2 arabayı donusumlu olarak kullanıcagını soyluyordu

Buldum bişeyler ama hiç biri sahibinden.com gibi değil.

http://www.ooyyo.com/

Buradan daldan dala atlayabiliyorsun. Başka sitelerin ilanları var, 2-3 site daha bulabilirsin.

biz bunu oteldeyken rus dansçılara yapıyorduk..vizesi bitiyordu..uçakla moskova gönderiyorduk diğer uçakla gece yarısını geçince geri geliyor 2 aylık vize alıyordu..

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt