xenon lamba mı yoksa normal lambamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Curly41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Curly41

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı akşamlar arabamdaki far lambalarının değişmesi lazım ama karar veremedim xenon alsam yagmurda yolu gosterirmi yoksa daha mı beter eder tavsiye verebilirmisiniz

genelde photon tavsiye ederler ama kullanan arkadaşlar görürde gelirse biraz kullanıpta memnun kaldıkları markayı yazarlar

Led almayı dusunursen aliexpressten al uzun ve sislerimde led kullanıyorum hem fiyat olarak daha uygun hem lümen olarak daha yuksekler.

Led'ten şaşma derim xenon yüzünden yanan 1den fazla araç gördüm 🙂

Led'ten şaşma derim xenon yüzünden yanan 1den fazla araç gördüm 🙂
yanma gibi durum söz konusu varmı gerçekten
[doublepost=1483478630,1483478534][/doublepost]
Led almayı dusunursen aliexpressten al uzun ve sislerimde led kullanıyorum hem fiyat olarak daha uygun hem lümen olarak daha yuksekler.
ledler de güzel ama biraz pahalı şuan için baya bütçeyi aştım ama gene bir bakarim marka olarak tavsiyeniz varmidir

Butcenize uygun olanı alın yalnız almadan önce fariniza felan bakın kapakla ampul arasındaki boşluğa sığacak bi model seçin.

yanma gibi durum söz konusu varmı gerçekten
[doublepost=1483478630,1483478534][/doublepost]
ledler de güzel ama biraz pahalı şuan için baya bütçeyi aştım ama gene bir bakarim marka olarak tavsiyeniz varmidir
duy yuvaları plastik oldugu için xenon ampulün düzgün oturmaması gibi durumlarda plastiğe temas edip tutuşturabiliyor

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt