xenon far

bosch plus 90 al oda beyaz hafif sarımsı hem hevesini alırsın hem aydınlatman iyi olur hem kimse küfür etmez sana🙂)

Osram NB Plus aldım 1 sene önce, ışık düzeliyor beyazlaşmadı ama göz de almıyor en azından 🙂 Tavsiye ederim. Alan kişi şunu düşünebilir, normal osram 5 tl, NB plus 50 TL aradaki fark çok aşırı da yok ama niye 10 kat pahalı? Vallahi ben de veremem o cevabı 🙂

Night breaker ı aldığımda beni çok şaşırttı. Aydınlatması çok iyi zaten kendileride reklamını %90 daha fazla aydınlatma diyerek veriyorlar. Şimdiki aracımı alırken üzerinde xenon vardı patlamasını bekliyorum patlayınca night breaker a dönecem. Kısalar beyaz uzunlar sarı yanıyor xenon u kesinlikle aratmıyor.

osram-night-breaker-plus-90-h4-60-55w-set-2ks-3.jpg

Ekli dosyalar

• osram-night-breaker-plus-90-h4-60-55w-set-2ks-3.jpg
    osram-night-breaker-plus-90-h4-60-55w-set-2ks-3.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 34
Night breaker ı aldığımda beni çok şaşırttı. Aydınlatması çok iyi zaten kendileride reklamını %90 daha fazla aydınlatma diyerek veriyorlar. Şimdiki aracımı alırken üzerinde xenon vardı patlamasını bekliyorum patlayınca night breaker a dönecem. Kısalar beyaz uzunlar sarı yanıyor xenon u kesinlikle aratmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 10779

sizin araçların farları biraz mercekli gibi dar alandan düz yaydığı için daha etkili olacaktır. Ben 2000 ibizaya taktım, farlar geniş olunca dağa taşa maazallah 🙂

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt