Arkadaslar Peugeot 407 aracımıza piyasada satılan 150 tl'lik xenonlardan taktirmistim..bir kaç günlük sorunsuz kullanımdan sonra evin önüne park ettim kumandadan kapilari kilitleyince araç kafayı yedi,kendi kendine sunroof açılıp kapanıyor silecekler çalışıyor aynalar kapanip açılıyor..kontrol ettim hersey normal gözüküyor gibi ama silecekleri çalıştıran kolun devre dışı kaldığını farkettim.Hemen sanayideki bir elektrikciye gittim cihaza bağladı hiç bir şey gözükmedi,en son sileceklerin sigortasını söküp devre dışı bıraktık..Dogruca yetkili servisin yolunu tuttum..araçtaki problemleri anlatınca ilk söyledikleri şey araca xenonmu taktin dediler..aracın ana sigorta kutusuna bağlı komut veren bir beyin kartlarından olusan tabla daha varmış yüksek akım geri besleme ile bu tablayı yakmış değişmemiz lazım dediler..1500 liraya yakın ücret çıkarınca aracı yaptirmadan aldım başladım araştırmaya,en sonunda goztepe oto sanayiinde Fransız araçlarının elektrik işlerinden anlayan birine yönlendirdiler.usta baktı araca xenonları çıkardı bahsettigim tablayı aldı içerde yazılımını resetleyip monte etti yüksek Akımdan dolayı sase yapan silecek motorlarinida söküp tamir ettikten sonra sorun çözüldü.ucret olarak 2 sene önce 350 tl para aldı..1500 lirayi gordukten sonra bayila bayila verdim 350 yi...böylelikle kötü bir tecrübe edindim..
Bu yüzden sizlerde kötü sonuçlarla karşılaşmamak adına siz siz olun ya orijinalini bozmayın yada biraz daha para harcayarak kaliteli malzemeyi tercih edin derim...