Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

WhatsApp kullananlar kimler?

whatsapp en sevmediğim yanı istediğin zaman offine konumuna geçememen :(
 
Ben de kullanıyorum tek sevmediğim yanı bazı msj lara cevap vermek istemiyo insan ama karşı tarafa ayıp olmasın diye zorla cevap veriyorum karşı taraf msj okudu diye bildirim çıktığı için :)bide sadece internete bağlı olduğu zaman gelen msj ları görebiliyorum o kötü bazende internete bağlı olsam bile gün içinde atılan msj ertesi gün geliyo dünün tarihiyle neden oluyo çözemedim daha :)
 
Whatsapp viber tango suz asla derim yurt dışına sık çıktığımdan dünyanın her yerinden iletişimi bunlarla sağlarım özellikle tango ile görüntülü konuşmak harika
 
bu yıl 3 kere numaram değişti. eski bana ait telefonu iptal ettim, şimdiki numaram 533 400 1388, whatsapp vazgeçilmezlerimden oldu. Viber de güzel bir uygulama.
 
Geri
Üst Alt