Wald International Rolls-Royce Phantom EWB..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet. Yalnız cidden fazla alçak. Bir anlamı kalmıyor bu arabanın..

Alpinistan bu araba 760Li'la aynı platformda ve bi çok parçası ortak..
ve bildiğin gibi 760Li'da hıza duyarlı sürüş yüksekliği ıvır zıvır bi ton şey var.. 🙂

alma olm o zaman sen de..ya da mail at adamlara "bu kadar alçak olmaz.." diye.. 😀 😀

Konsept'e aykırı..

Yani jip gibi olsun demiyorum ama Rolls Royce deyince içerde motor sesi duyulmamalı, hatta devir kadranı bile olmamalı, bir tane gücün yüzde kaçını kullandığını gösteren kadran, en hassas poponun bile hissedemeyeceği vites geçişleri, puro küllüğü...

Konsept'e aykırı..

Yani jip gibi olsun demiyorum ama Rolls Royce deyince içerde motor sesi duyulmamalı, hatta devir kadranı bile olmamalı, bir tane gücün yüzde kaçını kullandığını gösteren kadran, en hassas poponun bile hissedemeyeceği vites geçişleri, puro küllüğü...

adamlar zaten konsepti değiştirmiş ve bu hale getirmiş..biliyo musun bilmiyorum ama o konseptin içinde bişi daha var arka koltuklar ön koltuklardan hissedilir derecede yüksek..neden çünkü, Spirit of Ecstasy arka koltuklardan da görülebilsin diye..o kadar abartmaya gerek yok.. puhaha 😀 😀
Captain Slow'la bi ortak ilgi alanın daha işte..

😀 😀

"hayvar.."

puhaha puhaha

😀😀

Bence 24" o jantlara yaklaşık 7.000 cc ye yaklaşan motoruna en az torku gibi 700 civarı hp daha yakışırdı.
Bu arada çok alçak degil ya bu 4.resimde baya bir yüksek duruyor yandaki kit biraz alçak göstermiş aracı.
🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt