VW Transporter-2.0 BiTDİ 180PS

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Faruk abi neler yazmışın öyle..
2 defa okudum yanlış mı okudum diye.. 😀

güce saygı duymak lazım Yiğit 😀 yapmayacağım bir ticaret sen rahat ol. o kadar büyük araç alsam kesin eviden yazlığa yazlıktan eve çekyat taşımak isteyen herkes beni bulacaktır çevremde, az bagaj benim için önemli hehehehe.

güce saygı duymak lazım Yiğit 😀 yapmayacağım bir ticaret sen rahat ol. o kadar büyük araç alsam kesin eviden yazlığa yazlıktan eve çekyat taşımak isteyen herkes beni bulacaktır çevremde, az bagaj benim için önemli hehehehe.

bak o taşımacılık için arayan tanıdık olayı kesin gerçekleşir abi.. 😀 😀

Caravelle alsak daha iyi..
hem kuzucuk kullanır Faruk abi de arkada TV izler.. 😀

yok yaw büyük araç sahibi olmak istemem, connect de kullandım uzunca süre ama hiç sahibi olayım derdine girmedim. Aliağada çalışırken 90ps lik connectle Aliağadan İstanbuldaki eve 5 saatte girdiğim çok olmuştur.

yok yaw büyük araç sahibi olmak istemem, connect de kullandım uzunca süre ama hiç sahibi olayım derdine girmedim. Aliağada çalışırken 90ps lik connectle Aliağadan İstanbuldaki eve 5 saatte girdiğim çok olmuştur.

abi ben seviorm ya connectleri 🙂 bizimki bu sene az çalıştı seneye 150 bn olsn direkt good bye 😀 sonra makyajlı connect 110 luk welcome 😀

o 110luk connect geldiğinde ben hala şimdiki ile olursam benden uzak dur abicim sakın haaa.

😀😀😀 neden abi yürürüz senle fenamı 😀 (yiğitin yürümesini kastetmedim 😀 ) 😛

oldu güzelim 😀😀 yiğit yürür yürümesine de biz senle koşarız sanırım.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt