vw polo classic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jerky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alttaki daha sarı kardeşim..
yani 2.si PS'li..

Tamam Yiğidim düzeltiyim onu ilk fırsatta, hatta daha iyi çözünürlüklü jant bakayım bunların çözünürlüğüde düşük 🙁

Teşekkür ederim beyler yorumlar için, sevindirik oldum 🙂

Yiğit senin pc de sorun var 😀 Senin gibi 😀 Erhan güzel olmuş eline sağlık.

Eline sağlık,ufak tefek ayrıntılar haricinde güzel olmuş...

Erhan elıne saglık guzel olmus umarım gercegını de yapmak nasıp olur🙂 bu arada PS de saturatıon dan yesılı brazcık kıs sagdakı foto ıcın o zaman o renk farklılıgı da ortadan kalkar

Güzel olmuş Erhan ellerine sağlık hayallerine en kısa sürede kavuşman dileğiyle... =)

Eline sağlık Erhan 🙂 Bu sayfaya benden başka çalışmaların eklenmesi çok güzel oldu 🙂 Hatta takım çalışması bile yapabiliriz müsait olduğumuzda :=)

yorum yapan herkese teşekkür ederim 🙂

Can abi benim photoshoptaki en büyük eksikliğim photo üzerinde oynama yapma yani yapamama 😀, bu ilk yaptığım çalışma. o yüzden mazur gör 🙂

İsmail ben eskiden paintte kasardım yaptığım çok çalışma var aslında ama eski olduğu için gözüme hiç güzel gelmiyor o yüzden eklemiyorum 🙂 Şimdide fırsat buldukça. Valla photoshopu geliştiricek her türlü aktiviteye varım, uzun zamandır kullanmıyodum şimdi okul sayesinde alıştım tekrar unutmak istemiyorum 🙂

Ömer inşallah böyle olucak abi, amacım bu 🙂

yorum yapan herkese teşekkür ederim 🙂

Can abi benim photoshoptaki en büyük eksikliğim photo üzerinde oynama yapma yani yapamama 😀, bu ilk yaptığım çalışma. o yüzden mazur gör 🙂

İsmail ben eskiden paintte kasardım yaptığım çok çalışma var aslında ama eski olduğu için gözüme hiç güzel gelmiyor o yüzden eklemiyorum 🙂 Şimdide fırsat buldukça. Valla photoshopu geliştiricek her türlü aktiviteye varım, uzun zamandır kullanmıyodum şimdi okul sayesinde alıştım tekrar unutmak istemiyorum 🙂

Ömer inşallah böyle olucak abi, amacım bu 🙂

türkiye bu konuda çok ilerde kimse bilmesede.Uluslararası yapılan sanaltuning yarışmasında geçen sene 1. ondan önceki sene 3. olmuştuk. Ben eskiden moderatörlük yapmıştım eski sitede 2 sene kadar sonra bıraktım.www.sanalmodifiye.com şu anda türkiyedeki en profesyonel sanaltuningciler bu sitede.Oradaki dersleri videolu anlatımları felan izle.gelişmene çok katkısı olacaktır.

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt