Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hani uğraşınca güzel oluyor ama, 2 sene kadar kullandığım şirket aracımda bir türlü rahat yolculuk yapmak kısmet olamadı. Sürücü koltuğu hariç hiç bir koltuğunda rahat edilmeyen bir araç.
boranın orjınal ısmı aslında jettadır bızım pazarda bora olarak cıkarıldı ve 1.8t sı hıc gelmedı,motor konusunda ıcı de cok guzel olmus sade ve derlı toplu olmus
Jetta Bora Aynı düzende ben Bora'yada bindim Babamda da şu an 2008 Jetta var ama Bence Bora daha sağlam oturaklı bir araba idi ben Jetta ları hiç sevmedim ne yalan söyleyeyim.
boranın orjınal ısmı aslında jettadır bızım pazarda bora olarak cıkarıldı ve 1.8t sı hıc gelmedı,motor konusunda ıcı de cok guzel olmus sade ve derlı toplu olmus
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.