Virajda arkanin kaymasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yadem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normalde olmaması lazım malumunuz aracın süspansiyonları spor araç kıvamında muhtemelen fazla sert giriyorsunuz virajlara aksine sert olduğundan bırakmaması lazım ben bu zamana kadar yaşamadım ama yaşayan kullanıcılar vardır eminim

Sürüş dinamikleri kötü. Önden be arkadan çok bırakıyor araç. Frenlemesi de kötü

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar arkadaslar. Bu konuyu sizlere danismak istiyorum. Aracim 2016 leon. virajda arka birakiyor. Bu yuzden viraja emin giremiyorum artik. Leonlar hep boylemi. Yoksa ben mi birseyleri gozden kaciriyorum. Cok suratli kullanmam araci. Arka lastikler crossclimate. Cok tesekkurler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Araçta spor yay yoksa eğer bırakması normal arkadaşlar normal yay esneme durumuna göre lastikleri yere tam basamıyor hele arkada kimse yoksa o yüzden de arka kayma yada hafif zıplama şeklinde yolu bırakır
Şahsen ben araçla gelen contileri hiç beğenmedim evime giderken çok tatlı S viraj var kayıyordu lastikleri değiştirdim düzeldi

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla şirket aracı olarak octavia kullanıyorum ve aynı hızlarda kendi aracım daki güveni yakalayamıyorum ozellikle 140 sonrası

aracın arkası hafif kalıyor bir de crossclimate bildiğim kadarıyla 4 mevsim diye tabir edilen lastiklerden. Yani lastiklerden de olabilir sıkıntı. Ben bazen kaygan yollarda özellikle sert hareketlerle virajda arkayı kaydırmaya çalışıyorum o sırada gaz verince önden kayma daha çok oluyor arka pek bırakmıyor yine de. Lastiklerim bridgestone.

Yukarıdaki ilk mesajınızda arka lastikler Crosclimate demişsiniz. Ön lastikler farklı bir marka mı? Crosclimate genelde ıslak ve kuru zeminde, diğer yaz lastiklerine oranla biraz fazla kayma yapabilir. Sorun %99 lastiklerden kaynaklıdır.
Heçbek araçlar virajda arkadan değil önden kayma eğilimi gösterirler genelde.

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt