Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

velakin :)

gallito

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Kas 2009
Mesajlar
312
Valla son zamanlarda çok dikkatimi çekti yiğitin mesajlarında" velakin " yazması . sitede bi search yapiyim dedim 100 lerce sonuç çıktı :)

velakin bu konuyu geyik olsun diye açtım yanlış anlamasın yiit :)
 
hahaha evet, Yiğit konuşurkende söylüyor bunu :D İyi dikkat etmişmin :D
 
dimi mesajlara bakıldığında velakin kelimesinin en az 500 farklı anlamda kullanıldığını (doğru/yanlış) görüyorum bende. ama kişiye özdeşleşmiş bir stil güzel bence hahahha :D hatta geçen bi konuda başka bir arkadaş kullanmış velakin kelimesini çok yadırgadım.
velakin yiğite özel kalmalı o her anlamlı anlamsız yerde bu kelimeyle mesajını süslemeli :)
 
Velakin yiğite ait kesinlikle ve velakini kullanan herkes iğitten izin almalı
panele girip yco nickini velakin mi yapsam?
 
Velakin yiğite ait kesinlikle ve velakini kullanan herkes iğitten izin almalı
panele girip yco nickini velakin mi yapsam?

+1 :)

bugün bi mesajını okuyunca bana mı öle gelio acaba dedim . mesajlarda velakin i bi arattım 100 lerce mesaj çıktı :) how i met izleyenlerın kafada cam parçalanma sesi gelmştr :)
 
Valla aklıma böyle bi konu açmak gelmişti.Hatta face'si olsa yiğit'in orda grup açıcaktım ''Yiğit artık velakin demesin, sözcük kendini özgür hissetsin'' die =)))
 
Geri
Üst Alt