Ve sonunda bitti :)

mantıklı 🙂 hangimiz açılmıyoruz kı 😀 aynen ilerledik durulma dönemine giriyoruz sonrada inşaalh yükselme dönemine geçiş yapıcaz 😀
Aynen Aero ön arka tampon ve farları da halledebilirsem tamamdır dış görünümle işim biter 🙂

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen Aero ön arka tampon ve farları da halledebilirsem tamamdır dış görünümle işim biter 🙂

inşallah inşallah zaten hepsini bir yaptırdınmı da olmuyopr kardesım busefer topluca arabadan sıkılıyorsun 😀 yavas yavas yaopıldımı bıktıkca araca bıseyler eklıyorsun ve daha uzun bınıyorsun 😀 hepsını sıraya koy hedef koy o sekılde yap derım.. benım taktıgım o sekıldedır ..sırayla yaparım hem butcemı uzmem hemde ortlama 4 ayda bır aracımıda yenılemıs gıbı oluyorum kardesım 😀
[doublepost=1454931815,1454931765][/doublepost]
inşallah inşallah zaten hepsini bir yaptırdınmı da olmuyopr kardesım busefer topluca arabadan sıkılıyorsun 😀 yavas yavas yaopıldımı bıktıkca araca bıseyler eklıyorsun ve daha uzun bınıyorsun 😀 hepsını sıraya koy hedef koy o sekılde yap derım.. benım taktıgım o sekıldedır ..sırayla yaparım hem butcemı uzmem hemde ortlama 4 ayda bır aracımıda yenılemıs gıbı oluyorum kardesım 😀
bu anlattıklarım öncekı araclarım ıcındı daha FR a baslamadık yapmaya bısey 😀

[doublepost=1454931815,1454931765][/doublepost]
bu anlattıklarım öncekı araclarım ıcındı daha FR a baslamadık yapmaya bısey 😀
😀 bende oyle yapıp hem bütçeyi hemde keyfini yavaş yavaş almayı düşünüyorum 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt