ve karşınızda Iphone5

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RedLine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğer marka ve modelleri kullananlara saygımız var ama teknik olarak kıyaslayarak karar vermek; İbiza 1.2 TDI reference mı yoksa Clio 1.5 dCi extreme mi sorusunda Clio'yu seçmektir 😱key:

Tabi ki herkesin tercihi kendine, lütfen alınmayın :hosgeldin:

şimdi oldu mu o örnek 😀

eyvallah kadirim ama ben bunu iki ay önce izlemiştim yani ne çıkacagı belliydi kasa olarak 🙂

O Fiyat Direk Alımlarda Degil AMa Yanlış Bilgilendirme Olmasın.. GSM operatörleriyle Senelik bir Sözleşme Karşılıgında 400 $ Veriliyor ve faturanızla Birlikte Her Ay 50 $ ödemeniz gerekiyor bunuda üstüne ekleyince telefon size en az 1600 $ mal oluyor yani öyle sizin dediiniz gibi 150 - 200 $ a İphone almak mümkün degil..😉

Ayrıca 5 Senedir İphone kullanan Biri olarak Aplle ve IOStan gerisini tanımam bütün markalar ve modeller ancak yaklaşabilir bu teknolojiye oda sadece kırılmayan cam koyarak😱key:
yavrum çöllü amerikada 199 dolar kontratlı fıyatı 😱key:

Araba da mercedes,telefonda apple 🙂 bunların üzerine tanımam..

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Araba da mercedes,telefonda apple 🙂 bunların üzerine tanımam..

Su anda Xperia S kullaniyorum. Gecenlerde IFA2012 de Xperia V tanitildi. Yeni iPhone'u bekleyip ona gore ikisinden birine gecicektim, Xperia V oldu buda 😉 S3 filan hikaye bana gore. Xperia V'yi incelemeden karar vermeyin 😉

Sadece Goruntusu:
Xperia™ V - 3D View - YouTube

TR fıyatının acıklanmasını ve o fıyatın degıstırmeye degıp degmeyecegıne karar vermek ıstıyorum

TR fıyatının acıklanmasını ve o fıyatın degıstırmeye degıp degmeyecegıne karar vermek ıstıyorum

eyvallah kadirim ama ben bunu iki ay önce izlemiştim yani ne çıkacagı belliydi kasa olarak 🙂

Müdür yanlış olmasın 199 $ ---> 16 Gblıgın satış fiyatı..

Ben 64 Gb lıktan Bahsetmiştim oda 399 $ 😉

O deilde Müdür Beykoza Gelmedin Akşamki Buluşmaya gelde Bi görüşelim Yahu😱key:

O deilde Müdür Beykoza Gelmedin Akşamki Buluşmaya gelde Bi görüşelim Yahu😱key:

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt