RedLine
Kayıtlı Üye
kesinlikle s3 , trye gelmesi bu makinanın max. 6-7 ay yurt dışında 64 gb 399$ iken tr fiyatı 2500-3000 arası olması fiyat bence
iphone candır.. s3 ten daha başarılı buluyorum. android vs ios olarak baktığınız zaman.. kesinlikle ios daha kullanışlı ve ergonomik. Bende bekliyemeyip one X aldım. 4s satarak. telefon hardware anlamında cok ıyı olsada android basarısız bir yazılım. yurtdışından iphone 5 alıcam direk. isteyene garantili one x ide satabilirim. 😀 Son bir ekleme.. adamlar tanıtımda özellikle vurguluyorlar.... tek elle rahat kullanabılın dıye eni dar tutulmuş. yoksa iphone bılmıyormu enı buyutmeyı.. ben s3 le aynı size larda olan one x imi iki elle kullanmadan mesaj dahi yazamıyorum.😛
O Fiyat Direk Alımlarda Degil AMa Yanlış Bilgilendirme Olmasın.. GSM operatörleriyle Senelik bir Sözleşme Karşılıgında 400 $ Veriliyor ve faturanızla Birlikte Her Ay 50 $ ödemeniz gerekiyor bunuda üstüne ekleyince telefon size en az 1600 $ mal oluyor yani öyle sizin dediiniz gibi 150 - 200 $ a İphone almak mümkün degil..😉
Ayrıca 5 Senedir İphone kullanan Biri olarak Aplle ve IOStan gerisini tanımam bütün markalar ve modeller ancak yaklaşabilir bu teknolojiye oda sadece kırılmayan cam koyarak😱key: