Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vag com 1.2 tsi / 1.4 style Pakette Kadran Selamlama.
Arkadaşlar paylaştıgımız 1.4 videosu kendı aracım. 1.2 tsi ise arkadaşın aracın. Araçların sanırım üretım haftalarına göre bazı ibizalarda bu özelligi aktif hale getıremedık.
2014 Leon 1.6 tdi ve 1.2 tsi Videolarını bugün vaktım olursa koyacagım.
Welcome modu aktif edilir yeni beyin ve kadran var 2015 ibizada.benzin deposunda alınacak yakıtın litresi gösterme özelliği açılabilir.Eger leon ile aynı ise kodlama Amerikan park bile yapılabilir hiç bakmadım yeni kasaların vag-com ile benim söylediklerim kesin olabilecek seyler..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.