ÜSTTEKİ üye hakkında olmadık bır ıftıra at !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sesi daha iyi olsun diye sabah kahvaltıdan önce 1 koli yumurtayı cırparak tek seferde içiyormuş 😀

Avatarındaki resimde arkada gözüken manzara tabloymuş aslında sırf oradayım diye hava atmak için kendi odandaki tablonun önünde resim çekmişsin 🙂 niye böyle birşey yaptın 🙂 🙂

Avatarındaki resimde arkada gözüken manzara tabloymuş aslında sırf oradayım diye hava atmak için kendi odandaki tablonun önünde resim çekmişsin 🙂 niye böyle birşey yaptın 🙂 🙂

senin resminde bi kanımsamışlık var bolew ne bilim bi emoluk sezgisi var...

gerci okul bagcesinde basket oynarken Iverson kafa bandajı takıp dudak bükerek az foton yok hani 😀 küçükken topun inşaatamı kactı doukanım 😀

senin resminde bi kanımsamışlık var bolew ne bilim bi emoluk sezgisi var...

gerci okul bagcesinde basket oynarken Iverson kafa bandajı takıp dudak bükerek az foton yok hani 😀 küçükken topun inşaatamı kactı doukanım 😀

puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

kanka kızdın mı bana ya 😀 senin topunun kaçtığı inşaattaki amcayım ben 🙂 öperim 🙂 Burak yaz gelsinde sahilde falan oynayalım biraz basketbol bakarsın scw den başka basketçilerde çıkar 🙂🙂

sahibinden.com a ilan koyuyormuşsun milletten kapora istiyormuşsun sonra ilanı kaldırıyormuşsun Millet illallah etmiş senden 🙂

sahibinden.com a ilan koyuyormuşsun milletten kapora istiyormuşsun sonra ilanı kaldırıyormuşsun Millet illallah etmiş senden 🙂

Abaoww Allah kuru iftiradan saklasın gardaşım 😀 O ne biçim bi iftira yaw 😀

Doğukan bir keresinde arabasının deposuna su koymuş "hidrojen yakıcı, oskijen yanıcı hadi benzinin yerine geçsin bagalım böhöhöhöyt" diyerek 😀

Kardeş bunu heryerde yazmasan iyi olur 🙂

Geçen gün arkadaşın senden gittigidiyor.com dan birşey almak için yardım etmeni istemiş sende onu kırmamışsın ama adamın bütün kart bilgilerini almışsın şimdi kendine alışveriş yapıyormuşsun 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt