Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adidas senden illallah etmiş .. her sene birtane ayakkabı alıyormuşsun ayakkabıdan sıkıldıgında burnunu yırtıp bu hatalı çıktı diyim geri veriyormuşsun 🙂
Sana telefonumu vermiştim ya görüştüğümüzde birisini arayacaktın şarzın bitmişti hani 😛 Kendi hattına kontör transfer etmişsin hiç yakışıyor mu senin gibi bir genç kıza 🙂 teeeesüf ettim 🙂😛😛😛😛😛😛😛😛
benzin alabilmek için pazarda limon satıyordun 😀 annem senden limon almıs souyor olum dogukan neden limon satıyor dedi 😀 bende anne benzin parası yok kıyamam dedim 😀
benzin alabilmek için pazarda limon satıyordun 😀 annem senden limon almıs souyor olum dogukan neden limon satıyor dedi 😀 bende anne benzin parası yok kıyamam dedim 😀
bunden 5 sene öncede biz basketbol oynamaya giderken sen okulun bahçesine elinde bir tencereyle geliyordun içinde buz vardı eritip eritip satıyordun satarkende böyle bağırıyordun " buzz gibi soğuk sudan içeeeeeeen " 😀😀😀😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.