Üstteki Hakkında Ne Düşünüyosun. ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H_G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayılır bende aslen oralı değilim ama doğma büyüme ordaydım 22 yaşına kadar çok ekmeğini yedim ,suyunu içtim senin gibi 😀

Aynı mahallenin insanı da çıkarsak gavur toprağına ilk adımı atıp Cannes'da denize girdiğimizde, burada istediğimiz gibi sövebiliriz beyleeer dedikten sonra hemen yanımızda biten kıllı amcanın İstanbul'dan mı geldiniz gençler diye sormasından daha çok sevineceğim üye 😀

Şimdiki Şehitler'in 3 blok altında Ödemiş apartmanları var. Eskiden oralar bahçeydi 😀 Yokuşun başındaki dedemin yaptığı eski evde doğdum. Sonra babam Tüpraş'a girdi lojmanlarında büyüdüm. Ama müteahhit bahçemize iki apartman kondurunca yol tarafındakinde de büyüdüm sayılır 😀 Komşu da çıkarsak oha üye 😀

üye yavaş bu saate birden fazla gelir bana komşu çıkarsak 😀 bünye kaldırmaz
Şehitler okulunu mu diyorsun? Çalılıözde ki?

Memleketlimi buldum ya içim kıpır kıpır üye 😀 Okul yazmadımdı nasılsa biliyorsundur diye 😀

o okulda kardeşim okumuştu ben okumadım orda.adı başkaydı onun eskiden hatırlayamdım şimdi.yıkılıp yenisi yapılmıştı.ben 2-3 sokak aşağıda c.tesi pazarının orda oturyordum 😀

eskisinin adını ben de hatırlayamadım zaten 😀 komşu çıkamadık tüh üye 😀

senin canın sağolsun üye 😱key: komşu sayılırz 1.2 sokaktan bir şey olmaz nerdesin istanbul'da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,154Konu
763,915Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt