Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖSS yani yeni adıyla YGS nin kurbanlarından biride benim 😀 bugün saat 10-13 arası içinde bulunduğum sınıfta herkes sinir stres bi halde sınavı yapmaya çalışıyodu çok güldüm 😀 alt tarafı bi kağıt parçası çok büyütüyo millet yaa. sınavdan çıktım bütün anne ve baba topluluğu üstüme akın etti ve hepsi "sorular zormuydu nasıldı kaç soru yaptın nasıldı" tarzı sorular sordu ama en güzel an soruları yanıtlarken kendimi ünlü biri gibi hissetmemdi 😀
ÖSS yani yeni adıyla YGS nin kurbanlarından biride benim 😀 bugün saat 10-13 arası içinde bulunduğum sınıfta herkes sinir stres bi halde sınavı yapmaya çalışıyodu çok güldüm 😀 alt tarafı bi kağıt parçası çok büyütüyo millet yaa. sınavdan çıktım bütün anne ve baba topluluğu üstüme akın etti ve hepsi "sorular zormuydu nasıldı kaç soru yaptın nasıldı" tarzı sorular sordu ama en güzel an soruları yanıtlarken kendimi ünlü biri gibi hissetmemdi 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.