aybarsdnr
Kayıtlı Üye
dün gece saat 02.30 gibi ataşehirde ufak bir kaza yaşadım.virajlı bir yokuştan inerken karşıma bir anda yukarı çıkmaya çalışan bir araç çıktı ama benim şeridimdeydi.bende heycanlanıp direksiyonu kırdım araba kaymaya başladı.park halindeki bir araca çarptım.o saatte kimseyi bulamadım ve eve döndüm ancak sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Sabah 07.30 gibi Mert (gilgamesh) abimin büyük yardımları ile adamın evini bulup tutanak tutarak işi hallettik.şansıma adam kimya hocası çıktı (kimya mühendisliğinde okuyorum) ve beni çok sevdi.iyiki sabah tekrardan gidip bulmuşum o adamı yoksa vicdan azabından kahrolurdum.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bu açılardan pek fazla birşey belli olmuyor ancak çamurluk harita gibi oldu.bide arka jant ve lastiğim kaldırıma vurduğum için yamuldu.yinede bu kadar ufak bir şekilde atlattığım için şükrediyorum

bu açılardan pek fazla birşey belli olmuyor ancak çamurluk harita gibi oldu.bide arka jant ve lastiğim kaldırıma vurduğum için yamuldu.yinede bu kadar ufak bir şekilde atlattığım için şükrediyorum