Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun. Auto King konusunda bir çok olumsuz yorum var, emin olamıyorsan bence serviste yaptır, servis değişim yapmadan düzeltip (gerekiyorsa) boyayarak da halledebilir.
Çok gecmis olsun Allah beterinden korusun Abı cana gelecegine dediğin gibi mala gelsin servise götürüp sıfır parça taktirirsan en az 3 bin 4 hasar kayiidi çıkar bence gereksiz Abı Zenit'te yaptırmanı tavsiye ederim adamlarda lazer cektirmee felan olduğunu duydum hemde işçilikleri süper tekrar gecmis olsun abicim
valla bende çok üzüldüm geçmiş olsun allah beterinden korusun sana birşey olmasın
bu arada autoking önermem benim aynı çamurlugu boyadılar birisi inadına boyayı kazıdı diye ama keşke çizik bıraksaydım diyorum şuan bir kaç ton koyu renk o çamurluğum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.