Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bnm araçta brc var.3 yıldır tüp takılı sorun yaşamadım.fiyatının ne olduğunu bilmiyorum malesef.tahminimce 1500ü geçmez.herkes taksit yapıyor çok zorlamaz taksitli olursa.
Kendim hiç tüp taktırıp kullanmadım ama brc nin malzemeleri kalitelidir. ayrıca kendi aracım için araştırdığım bir marka var olsa şuan bunu tercih ederdim çünki araçta manifolt delinmeden aparatla kendi enjektörü takılıyormuş link veriyorum LPG Dönüşümünde Devrim! Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Sistemi
5 tane 1.6 leon aracım oldu çoğu markayı kullandım hiç birinde sorun yaşamadım tavsiyem atiker olur hem fiyat olarakta sis üzmez fakat güvene bileceğiniz bir usta bulmanız şart. lpg markalarından ziyade bence siz ustanızı iyi seçin...
Aynı şeyleri ekliyeceğim şudur tikerle -29 derecelerde marşa bastığım oldu allaha şükür daha tık demedi 2 sene 20k km dir kullanıyorum ATİKER taktır çokda para vermemiş olursun 😱key:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.