Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gün bi fabrikaya işe alma sınavı için gittim geç kaldığım için aracı fabrikanın karşısında yolun kenarına çektim... Sonuç trafikçi, otoparkçı, çekici 😀 Anladınız siz onu... 120 tl hop diye çektiler acımadan 🙂
tarık geçmiş olsun. uyuz oluyorum bu çekicilere. gerizekalılar hem kendi kafalarına çekiyorlar hemde para öduyorsun. ulan dana sana kim çek dedi allah allah ya nası getirdiysen öde kardeşim parasını. ben sana götur yada çek dedimmi arabayı allahım yarabbim ya uyuz oluyorum he. bu arada hayırlısı olsun yeni işin için. umarım alınırsın işe.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.