Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledoma Amfi??

ylmz26

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
287
Yaş
37
herkese sealam.orjinal sisteme pioneer amfi baglasam ses de baya kalitelesme Solur mu??görüsleriniz bekliyorum..
 
bencede faydası olur ama değermi bilmiyorum gerekeni ustalar söyler gerçi.
 
bence kolonları değiştirmeyecekseniz hiç gerek yok. Amfi bir miktar ses kalitesini iyileştirebilir ama amfi ile alınıcak güç arttığı için kolonlar zorlanmalarda patlayabilir.
 
orjinal kolonlarla böyle birşey yapma sakın
 
Aracın signo gördüğüm kadarıyla. Bence orjinal hoparlörler zaten limitinde ses veriyor.-ki benim arabamda 2 tane 38cm kicker woofer var ben bu kadar bass'a rağmen memnunum orjinal kolonlardan.Amfi bağlarsan biraz iyileşme olur yüksek seslerde.Daha fazlası için mid takımı+amfi almalısın.
 
Amfinin faydası olmaz ses kalitesine güzelleşmesine zaten teypden gelecek güçle çalışacak durumda hoparlörler daha fazla güce ihtiyaçları yok. Gelen sinyali kaliteleştirirseniz çözüm olur bu da kaliteli kayıtları gerektirir öncelikle. Audio cd lerini mp3le hazırlıyorsanız daha kaliteli mp3ler kullanmaya çalışın mümkün olduğunca 320kbps olsun, orjinal cdlerde baya farkettirir ses kalitesini sonra teybin değişmesi gerekir, sonra amfi component diye gidersiniz bütçe uygunsa.
 
orjinal kolonlora anfi bagladigin an dusuk watt ve rms degerlerinden dolayi direk yanacaklardir...
 
orjinal kolonlora anfi bagladigin an dusuk watt ve rms degerlerinden dolayi direk yanacaklardir...

Seat Toledo'nun 2000-2004 Arasındaki signolarda benim bildiğim AURA Ses sistemi kullanılıyor ve rms değerleri diğer arabadaki hoparlörlerden daha yüksek.Yüksek bir amfi olmadıkça yanacağını sanmıyorum
 
ismail hoparlörleri bilmiyorm ama yılmazın arabasında ana ünite sony. orjinal teyp yok.
 
Geri
Üst Alt