Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kendini buradan tanıtırsan iyi olur arkadaşım hemseni herkes tanımış olurtanıtmak derken tam anlamadım ama?? sitenin yeni kullanıcısıyım adım emre. Aydın nazillide yaşıyorum, askeri personelim
nusret kardeşim hayırlı akşamlar. Öncelikle düşünceli davranışın için çok teşekkürler. Benim 2005 toledo stylance var. dün akşam evimin önünde park halindeyken delikanlı olmayan bir kişi arabamın sol aynasına çarpmış ve kaçmış. aynanın dış kapağı kırılmış, Allaha şükür ki elektrik aksamında arıza yok. bugunde internetten parça fiyatını araştırırken sizin ilanınızı gördüm. Eğer yardımcı olmak isterseniz haber bekliyorum. Ancak ücretsiz demişsiniz? ücretsiz almak yanlış olur fiyat talep ederseniz sevinirim. hiç olmadı size aydından nacizane hediye göndereyim? tekrardan teşekkürler.