2001 model signum aldım.70binde ve çok temiz.aklımda hiç yoktu oysa..o yüzden merak ettiğim bir kaç konu var madde madde sormak istiyorum.
1-lpg siz olmuyor malum..henüz ölçemedim ne kadar yakıyor ? tüp için hangi markayı önerirsiniz?
2-toledolara has özellikler nelerdir?mesela satan adam gaz vererek çalıştırma boğarsın dedi vs
3-cd changer mı taktırim konsoldaki bütünlüğü bozmamak adına yoksa yeni bi cd çalarmı önerirsiniz?
4-tavan ışığı kapı açıkken açılmıyor.yada sürekli yanıyor.hangi konumda olmalı?
5-şöför koltuğunun sol aşağısında kapı direğinin altında kırmızı lazer gibi bi ışık vardı geçen ufak bir delik o nedir 🙂
6- modifiyeyi severim..5cm lik yay + jantla başlıyim diyorum.zararı olurmu?ne tarz jant yakışıyor ?( araç malesef yeşil )
cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂
1- Lpg taktırmışınız hayırlı olsun benzinle 350-380 krş yakıyordum Lovato taktırdım 210-220 krş yakıyor (istanbul trafiği)
2- Çalıştırırken gaz vermene gerek yok ali bu konuda güzel açıklama yapmış..
Has özellik
*** Aynı segmentteki diğer rakiplerine göre daha seri ve güçlü bir araçtır çift egzantrik var
*** Virajlara hızlı girdiğinde kolay kolay savurmaz denge çubukları mevcut (2001 lerde varmı onu bilmıyorum)
*** Çok konforludur özellikle uzun yolda asla yormaz
*** Şasi ve kaporta çok sağlamdır özellikle sağ ve sol direkler
*** Kolay kolay arıza yapmaz ve fiyatı sabittir satarken kayıp yaşatmaz
3- Ön konsolu bozma bence.. eğer illaki başka bir teyptaktırıcaksan benim gibi yap kenwood kdc-4047 alabilirisn orjınal gibi duruyor
Teybin ekran ışıkları kırmızı arabanın konsol ışıkları ile birebir çok uyumlu..
4- Tavan aydınlatması 3 işlevli kapı işaretinin bulunduğu kısımda bırakman lazım anahtarla açtığında direk yanar kapıyı açmadan
Aracını çalıştırdığında söner.. stop edip anahtarı kontaktan çıkardığında yanar kapıyı kilitlediğinde söner..
5- bunu anlayamadım
🙂)
6- Modifiyeden pek anlamam KURTBİL bu sektörden iyi anlar
Hayırlı sürüşler dilerim...