600tl mi? Pahalıymış ya. Peki başka yerden temin edemez miyiz, ABT plastik olarak?
abı sen bekle ben bı taktırayım resimlerini paylaşıcam zaten.. 600 lira çok deli para
fiberciye tampon yaptırrz sorun daha ıyı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
600tl mi? Pahalıymış ya. Peki başka yerden temin edemez miyiz, ABT plastik olarak?
Mevlüt benim aracta orjinal cupra marşpiyel var.Müsait bir gün avcılar tarafında buluşalım bir bak ona göre karar ver.Yarın araç şirkette olacak müsaitsen gel misafirim ol beklerim.
abı sen bekle ben bı taktırayım resimlerini paylaşıcam zaten.. 600 lira çok deli para
fiberciye tampon yaptırrz sorun daha ıyı
ve ön taraftada bişiler eksik çok sade..karbon kaput olayına giricem ilerde ama şuan için bi far kaşı düşünüyorum angel yerine,başka düşünen varmı ve nasıl temin ederiz?ve tabi ızgara konusunda da bişiler yapabiliriz
far kaşını fibercide yaptırmak gerekiyor.İsteyen olursa topluca yaptıralım pazarlık etme ımkanı olur.
ve ön taraftada bişiler eksik çok sade..karbon kaput olayına giricem ilerde ama şuan için bi far kaşı düşünüyorum angel yerine,başka düşünen varmı ve nasıl temin ederiz?ve tabi ızgara konusunda da bişiler yapabiliriz
kaş için +1 . spoilerı da gördükten sonra karar vericem.şöyle çıtadan farklı bişi olsun hafiften bagajın köşeyide alsın istiyorm