patrıot
Kayıtlı Üye
Aracımdan bır sıkıntım yok bır sure daha degıstırme nıyetım yok zaten butun bakımları yetkılı servıste yapılıyor en son trıger setı degısımı ve bakımı yapıldı.Diğer actıgım konuda sanzıman degısımınden bahsetmıstım bu konu ıle ılgılı arastırmalarım devam edıyor.
Aracımın uzerınde orjınal Cupra-r on tampon Cupra-r marspıyel Sıyah zemın angel far 17'' seat topsport jantlar ve 2 no cam fılmı var.Muayene ıcın ekzosu sokecem ss ıle degıstırecem.Jant olarak elımde 17-18-19 bulunuyor bunlar harıcınde Aracıma neler yapabılırım?
Yay vs dusunmuyorum zaten dusuktu kaldırdım su an eıbach 3 cm yay var.Jant olarak enkei zr2 gıbı cok yakıcak jantlar olursa degısım olur.
Bunların harıcınde sızce ne yapmalıyım?
Fıkırlerını paylaşan herkese tşkler
Aracımın uzerınde orjınal Cupra-r on tampon Cupra-r marspıyel Sıyah zemın angel far 17'' seat topsport jantlar ve 2 no cam fılmı var.Muayene ıcın ekzosu sokecem ss ıle degıstırecem.Jant olarak elımde 17-18-19 bulunuyor bunlar harıcınde Aracıma neler yapabılırım?
Yay vs dusunmuyorum zaten dusuktu kaldırdım su an eıbach 3 cm yay var.Jant olarak enkei zr2 gıbı cok yakıcak jantlar olursa degısım olur.
Bunların harıcınde sızce ne yapmalıyım?
Fıkırlerını paylaşan herkese tşkler