Toledo Evo gitti.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmetelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayurlı ugurlu olsun..aile babası bir öğretmene hız yakışmaz zaten..sağdan 100 le devam mehmetçim..konforu yeter 😱key:

hayurlı ugurlu olsun..aile babası bir öğretmene hız yakışmaz zaten..sağdan 100 le devam mehmetçim..konforu yeter 😱key:
canım hız istediğinde benim eski tdi sport çok yakın bir arkadaşımda. alır eğlenirim biraz. 1-2 gün içinde jant ve yaylarım geliyor. fotoları paylaşırım.
herkese teşekkürler tekrar iyi dilekleriniz için.

Abi hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız bin inş 🙂

Kral hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..a5i alınca leonu sana 12.500e vericem abi söz🙂 yine seat olsun yani

hayırlı olsun mehmet abi yenisini görelim resimleri beklıyorum 🙂)

(yeni kasa toledoyu yerlere atmayın tamam bizim kasa efsane ama yeniside tam bır aile arabası )

senı yavaşlamış gordum mehmet 🙂 hayırlısı olsun artık gozunu kapatıp arabana bıneceksın motor sesı dınlemeye gozlerın ıbrelerı kontrolune son

senı yavaşlamış gordum mehmet 🙂 hayırlısı olsun artık gozunu kapatıp arabana bıneceksın motor sesı dınlemeye gozlerın ıbrelerı kontrolune son
zaten ibreyle işim yoktu Kıvanç.sadece radara girmemek için ibreye bakıyordum 😀 ama baya bir yavaşladık 😀

39,154Konu
763,915Mesajlar
21,955Kullanıcılar
rzbrdkcSon üye
Geri
Üst Alt