The New Leon Sport Tourer...

kimseden yorum gelmemiş yay lazım leylek duruyo 3.5 alma zaman kaybı 5 falan.. 😀 😀 puhaha

İstanbul Anadolu yakasında Fenerbahçe sahilden Tuzlaya kadar uzanan bir parkur var, ben geçen yıl epeyce bi keyf yaptım orada ama işim nedeni ile malesef velespit artık sadece balkonda duruyor🙂🙂🙂

Yaaa ben de bisikletimi özledim...Ada doğduktan sonra binemiyorum doğru düzgün artık...Depoda durup duruyor...Bu haftasonu hava güzel olursa bi çıkartıp temizleyeyim;ben de fotolarını ekleyeyim bari;özendim şimdi 🙂)Bi kaç da tur atabilirsem ohhh benden keyiflisi yok,ben severim bisiklet kullanmayı...Spor en önemlisi,sağlıklı yaşam 🙂

Bu arada güle güle kullanın,iyi günlerde...Sağlıkla...

Yaaa ben de bisikletimi özledim...Ada doğduktan sonra binemiyorum doğru düzgün artık...Depoda durup duruyor...Bu haftasonu hava güzel olursa bi çıkartıp temizleyeyim;ben de fotolarını ekleyeyim bari;özendim şimdi 🙂)Bi kaç da tur atabilirsem ohhh benden keyiflisi yok,ben severim bisiklet kullanmayı...Spor en önemlisi,sağlıklı yaşam 🙂

Bu arada güle güle kullanın,iyi günlerde...Sağlıkla...

Çok teşekkür ederim efendim... sizi de sağlıklı bir yaşam için bisiklete davet ediyorum 🙂

Bi roll videosu çekeriz 😀 Hacı osman yokuşu bize yeter😀

xx

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt