teyp ve klima çerçevesi boyama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MRA 23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3m İn karbanonundan kaplıycan metresi 50dolar falan ama değer yani 🙂

can,gerçekten ii olmuş...bugün kafamı kaşycak fırsatım olmadı dolayısıyla pazar günü sakin kafayla yapıcam sanırım...tabi yarın folyoyu da almam gerekiyo....çalışmak zor,,,insan hçbişeye vakit ayıramıyo 🙁

tamam ozaman ayarlanmaya çalışalım biara 🙂

sen geç gene bu taraflara haberleşelim yaparız =)

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

can,gerçekten ii olmuş...bugün kafamı kaşycak fırsatım olmadı dolayısıyla pazar günü sakin kafayla yapıcam sanırım...tabi yarın folyoyu da almam gerekiyo....çalışmak zor,,,insan hçbişeye vakit ayıramıyo 🙁

dogrudur mert ben çalışmadıgım ıcın boşvaktım baya bol doldurmaya çalışıyorum işte bu hafta sonuda bı kaç planım var onları yapıcam , sanada kolay gelsın şimdiden =)

sen geç gene bu taraflara haberleşelim yaparız =)

tamam hafta içi gelcem bir gün zaten, o gün hallederiz belki 🙂

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

dogrudur mert ben çalışmadıgım ıcın boşvaktım baya bol doldurmaya çalışıyorum işte bu hafta sonuda bı kaç planım var onları yapıcam , sanada kolay gelsın şimdiden =)

tamam hafta içi gelcem bir gün zaten, o gün hallederiz belki 🙂

bu çok ii işte...maliyeti ne oldu bu işin?

bi kaza sonrasında deişiklik olsun diye yaptırdım ve toplam fiyatın içindeydi net olarak hatırlamıoorum ama 200-300 arası diye hatırlıoorum. yetkili bir serviste yaptırdım. tek problem teyb i söktürüp taktırmaya mezihetleri yoktu bi yere götürmemi istediler ben götürmedim onlar götürdü halletti..

bugün kapı kollarını kapladım,mükemmel işçilikle gerçekten çok güzel oldu 🙂 fakat hoparlör çerçevesine folyo bi türlü yapışmadı...alkolle sildim,temizledim fakat olmadı...kaplıycak başka biyerde bulamadım araba içinde...varsa fikirleriniz paylaşın arkadaşlar 😉

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt