Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tercihim Toshiba oldu

Laptop fiyatları düştü sanırım, 2 sene önce ortalama iyilikte bir sisteme 2 - 2.5 milyar para veriyorduk şimdi en iyi sistemler bu paralara alınıyor sanırım
 
Aynen Hakan aşırı derecede düştü ortalama %80 civarlarında hemde... Ben 1.800 TL ye aldığım laptopun aynı özelliklerine baktım bugün 1.000 TL idi... Birde KDV indirimide var %8 bundan dolayıda biraz ucuz. Eğer dolar kuru ucuz olsaydı o zaman tamamne dip fiyatlara inerdi :)
 
hayırlı olsun, güzel makineye benziyor

güle güle kullan
 
Herkese çok teşekkürler beyler, makina gerçekten çok hızlı. Mimari modelleme yapayım dedim süper bir performans aldım. Sanırım beni çok memnun edecek. Vatan bilgisayardan alınca 1 yılda sigorta hediye ettiler.

Serbay abicim, sana da şimdiden hayırlı olsun. Hemen hemen aynı özellikte bilgisayarlar. Ben senin modelide (yada yakın bir modeli) görmüştüm ama ısrarla toshiba tavsiyeleri üzerine toshiba aldım. Daha önce hp kullanıyordum ama hp yi artık hiç önermiyorlar.
 
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Ben de toshiba kullanıyorum.Herşey iyi,hoş,güzel de ya gerçekten bu cihaz çok ısınıyor ya da bana öyle geliyor...
 
güzel bir pc iyi günlerde kullan
 
Hayırlı uğurlu olsun Toshıba genel olarak güzel ürünler üretmekte ve özellikle notebook konusunda iyiler biraz diğerlerine göre fiyat farklılıkları var ama teknik destek konusunda diğerlerinden biraz önde gibi ve ürünlerinde kullandığı biçok parçayı kendisi ürettiği için ürünler performans bakımından daha iyi üzeyde oluyorlar.
 
Geri
Üst Alt