Tebrikler Galatasaray, tebrikler Galatasaraylı kardeşlerim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mgencay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şampiyon takımımıza sonuna kadar teşekkürler,tüm GALATASARAYlı arklarımı kutluyorum GALATASARAYlı olmaktan çok gururluyuz...

Surddaki gereksiz ve uygunsuz yazilari okuduktan sonra anca sunu yaziyorum

Lanet olsun futbola da sampiyonluga da. Helal olsun size

şampiyon takımımıza sonuna kadar teşekkürler,tüm GALATASARAYlı arklarımı kutluyorum GALATASARAYlı olmaktan çok gururluyuz...
tbrkler okan 😀D bizde fenerbahceli olmaktan çok gururluyuzz yılmadık yıkılmadıkk hala dimdik ayaktayız cok sükür bu sene gs oldu gecen sene biz ama her sene her seyin her kupanın final takımıyız sizde bunu unutmayın hersey bizim elimizde 😀d

tbrkler okan 😀D bizde fenerbahceli olmaktan çok gururluyuzz yılmadık yıkılmadıkk hala dimdik ayaktayız cok sükür bu sene gs oldu gecen sene biz ama her sene her seyin her kupanın final takımıyız sizde bunu unutmayın hersey bizim elimizde 😀d
teşekkürler aabi senide kutluyorum ve tebrik eden tüm fenerli kardeşlerimide, evet sizin bu azminize hayranız zaten bide sonu gelse elinizden kaçırmasanız😀 daha bi güzel olurda nese artık şampiyonluk seneye🙂

şampiyon takıma tebrikler.şükrü saraçoğlu nda kupayı kaldırmak daha güzeldi.şunu da belirtmeden edemiyeceğim fenerbahçe ye de teşekürller ayrıca bır kaç kendını bılmez yüzünden tüm sorumluluk fb ye yuklenmemeli.helal sana cimbomum

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt