Tebrikler Fenerbahçe !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik bir laf vardır ya; Hatice ye değil de neticeye bakmak lazım😀
Tebrikler FENERBAHÇE m😱

Fenerbahçe Spor Kulübünü kınıyorum! Nerede dostluk? Nerede fair play? Nerede kaldı El Classico? Nerede kaldı rekabet? Bir Kulübü her hafta yenebilirsiniz. Bu spordur? Ama o kulübü haftada 3 kez yeniyorsanız, orada zulüm vardır, işkence vardır. Hem siz biliyormusunuz onların UEFA kupası bilem var. Yapılan zalimcedir… Kınıyorum.🙂

Tebrikler fenerbahçem...😱😱😱😱

Çok pozisyona girdik ezdik diyen arkadaşlara 2005 yılındaki 12 net pozisyona girip 5-1 kaybettiğimiz kupa macını hatırlatırım,istersen 355 pozisyona gir o 3 direk arasından topu sokacaksın🙂

Tebrikler Fenerbahcem,maçtan sonra telefonlarını açmayan SCW lileri kınıyorum🙂

Çok pozisyona girdik ezdik diyen arkadaşlara 2005 yılındaki 12 net pozisyona girip 5-1 kaybettiğimiz kupa macını hatırlatırım,istersen 355 pozisyona gir o 3 direk arasından topu sokacaksın🙂

Tebrikler Fenerbahcem,maçtan sonra telefonlarını açmayan SCW lileri kınıyorum🙂
macı sonunu boşverdik adamlar hala kayıpp 🙂) aslanı marmaray danmı gecirmeyi düşünüyolar acaba 🙂

helal olsun kanaryama gelenegi bozmadı 😀

Oynamadan 2 tane gol attık galip geldik,bir de oyuna asılıp düzgün oynadığımızı düşünün 2 değil kaç tane atardık acep😀

tebrikler FENERBAHÇEM 2 gol dede arena tık. dostluk kazansın!

Her zamanki klasik maç sonucu🙂Yazık oldu yaa 1-1 olduğumuzda umutlanmışlardı belki yeneriz diye🙂 yine hüsran yine hüsran GS😀
Fenerbahçe'm sen bizim herşeyimzsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt