şimdi mazot doldurma şeklimizi anlatalım 🙂Abi birde bu genleşme tankı olayı ne anlamadım hep duyuyorum ben fulle diyorum tik deyince kesiyorlar ve senin gibi ibre sonradan düşmüyor hemen düşüyor 🙂 nasıl kullanılıyor bu tank abi
Hocam öyle güzel anlatmışsın ki dersin ki genleşme haznesini bedavaya dolduruyorlar 😉 insanın gidip depoyu fulleyesi gelio...şimdi mazot doldurma şeklimizi anlatalım 🙂
çoğu pompacılar bilmez bazıları ii bilir.depoyu fulle kardeşim dediğimiz zaman,öncelikle tabancayı takar,doldurulur...sonra tak attı mı tabanca hemen depo girişin içinde sağ tarafta mandal var ister elle yap,ister tabancanın spiral tırtıklı kısmını düğmeye ileri doğru iterek taktığı zaman havasını alır mazot çöker.doldurulmaya devam eder bu süreçte.bi bakmışsın bol köpük gelmiş taşmak üzere 🙂 az sabredin köpük dinsin gene doldurun.taşırmamaya özen gösterin.oldu bitti.300-400 arası ibre oynamaz...hele uzun yolda 70 ile gidersen 1350 km garanti 🙂 klimayı açarsan sürekli 0.3 lt / 100 km yakarsın bu demek oluyorki 1000 km de 3 litre mazota yakarsın 🙂
birde şu var..ben mazot filtremi öle aklıma geldikce değiştiririm 4000-8000 arası ..bakımı beklemem.kolay zaten değiştirmesi 10 dk mı almıyor.üç kağıtcı özel servis orjınal diye mahle kakalamış 😀 o sıra bi yere gittiydim boşuna cığırmıyom aracın başından ayrılmayın diye 🙂 mazot filtresi çok önemli baş rol oyuncusudurİii mis gerçekten ilk fırsata deniyecegim bunu fullerken tskrler bilgi için
🙂 🙂 🙂 yaaa ben ne dicemi bilemiyom sağlam güldüm..cok tşk ederim sizlerin sayesinde renk katıyoruz foruma...ben şantiyeciyim yola cıkmadan önce depoyu fullemek zorundayım..yoksa bende biliyorum evdeyken ver 50 liralık demesini 😀Hocam öyle güzel anlatmışsın ki dersin ki genleşme haznesini bedavaya dolduruyorlar 😉 insanın gidip depoyu fulleyesi gelio...
Süpersin hocam foruma renk katıyorsun...