Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün talihsiz bir kaza geçirdim. Aracıma bayan bir arkadaş frene basıp duramadığı için çarptı. Sol ön kapıda hasar var. Aracı serviste mi yaptırmalıyım yoksa özelde mi. Aracta tamir olarak ne yapılmalı. Teşekkür ederim
Bugün talihsiz bir kaza geçirdim. Aracıma bayan bir arkadaş frene basıp duramadığı için çarptı. Sol ön kapıda hasar var. Aracı serviste mi yaptırmalıyım yoksa özelde mi. Aracta tamir olarak ne yapılmalı. Teşekkür ederim
Tutanak tutuldu mu eğer tutuldu ise servis kapı sacını değişim yaparız diyebilir üstelerseniz de göçük düzelten ustası varsa orada minimum doğruluğa getirip macun kullanarak düzeltirler
Benim görüşüm macun kullanılmaması yönünde takıntınız yok ise parça konusunda serviste yaptırarak değişim talep edebilirsiniz
Evet tutanak tuttuk. Saç olayı yeni kaslrda olmuyor dedi servisteki arkadaş. Göçük düzeltme dede yüzde80 bir oranda başarı sağlanır iskelet gitmiş dedi. Dalgalanmalar ve alttaki cizgi belli olur dedi. Servise verdim sürücü tutanakta hatasını kabul ediyor ama resmlerde tremer ne der bilmiyorum. Çok teşekkür ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.