Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tavsiyeleriniz

ekarakurt

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
98
Yaş
37
Arkadaşlar Merhaba. Bi konuda fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Nişanlıma hediye olarak bi araba almak istiyorum aklımdan gecense bi Mini. Isparta'da bi tane buldum en son 20.500 euro ya bıraktı. aracı kullandım oldukca iyi ve daha 14.000 de.
Sizce mini nasıl bir fikir ve bu paraya deger mi? yada bu paraya bulabileceğim daha iyi bir arac var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.
Baktığım aracın linkini de yazıyorum:

http://www.sahibinden.com/2008_mini_cooper_arayanlar_dikkat-78WQQaXQQ17257889WQQpXQQdisplayitem

Şimdiden teşekkürler.
 
Bence bu arabaya bu kadar para verilmez ama tercih senin tabiki...
 
Mini Çok Yakar Biraz Serttir Bence O fiyata daha güzel bi araç alınabilir tercih sizin tabiki bayanlar minilere bayılıyo ama mantıklı olan bu değil bence yeni pololar süper onlara bi bakın derim ...
 
araç şehir içinde go-kart hissi veriyor ama bu parayı asla ve asla haketmiyor...
 
Walla 2008 model ve kilometresi 14.000'de bayanlar için de ayrıca sempatik bir araba bence alınmaya değer tabi pazarlıkla fiyat daha aşağı çekilebilir.Ayrıyetten 40 milyara da 0 arabalar düşünebilirsin.Örneğin seatın çeşitleri ya da opel astra tarzında bir araba olabilir bana sorarsanız insignia derim şu anda daha karizmatik geliyor bana 2. el 40.000TL yerine full 0 araba alabilirsiniz..
 
Al sıfır bi ibiza binsin abi cok para degmez mınıye....
 
ben özelden belirttim abi gönlüm fiestaaaa :=)
 
ikinci el temiz bir B segmenti araç işinizi çok güzel görecektir.
 
Geri
Üst Alt